İİBF İktisat Bölümü

Kariyer Merkezi Aralık Ayı Eğitim Programı

24/11/2021 17:51:23 - 24/11/2021 17:51:23 - 447 Okunma

Üniversitemizin Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından “Bireysel Kariyer Gelişimi Eğitimleri” ve “Soft Beceri Eğitimleri” başlıkları altında her ay 10 farklı eğitim düzenlenecektir. Aralık ayı eğitim programı Merkezimizin kullandığı kariyer yazılımı yetenekkapisi.org  üzerinden yayınlanmıştır. Öğrenci ve mezunlarımız Yetenek Kapısı portalına giriş yaparak eğitimlere başvurabilir.

 

Pandemi kuralları gereği yüz yüze yapılacak olan eğitim için kontenjan 20 kişi ile sınırlıdır. Bu eğitimler  Rektörlük binasında yer alan Kariyer Merkezi Çok Amaçlı Salonda gerçekleştirilecektir. 

 

Merkezimiz tarafından, yüz yüze eğitimlerin yanı sıra Aralık ayı içerisinde bazı eğitimler de MS Teams Programı üzerinden çevrimiçi olarak düzenlenecektir. Çevrimiçi eğitimler için de başvurular yetenekkapisi.org üzerinden alınacaktır. KLU uzantılı e-posta ile MS Teams hesabı olmayan mezunlarımız, kariyer@klu.edu.tr adresine eğitime katılım taleplerini iletirlerse konuk katılımcı olarak çevrimiçi eğitimlere katılabilirler.

 

Eğitimler e-katılım belgelidir. “Bireysel Kariyer Gelişimi Eğitimleri” veya “Soft Beceri Eğitimleri” başlıkları altında verilen bütün eğitimleri tamamlayan katılımcılar adına ayrıca e-sertifika düzenlenecektir. 

 

Yüz yüze ve çevrimiçi eğitimlere dair programlar aşağıda öğrenci ve mezunlarımızın bilgisine sunulmuştur. Eğitimler ile ilgili detaylı bilgiye yetenekkapisi.org adresinden ulaşılabilir.

kariyer kırklareli üniversitesi

Facebook Twitter Google Plus

Adres

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü
 

           FAYDALI LİNKLER

                        Blok Kat: 3 Kayalı Kampüsü
                       Kofçaz Yolu Üzeri KIRKLARELİ
                       Tel: 0 (288) 246 17 09
                       Fax : 0 (288) 246 17 71
                       Öğrenci İşleri : 0 (288) 214 32 90
                       E-Posta Adresi: klu.iibf@klu.edu.tr

 
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.